bugün

entry'ler (234)

rap

''tuhan - belirsiz'' tracki elinde olan bir allahın kulu yok mudur yahu.. yana yakıla arıyorum bu şarkıyı

tuhan

tuhan'dan ''belirsiz'' şarkısını arıyorum. eski rap dinleyicisi birisi bana bu şarkıyı ulaştırsa ne güzel olur...

hiphoplife

hala buralara bakan eski rap dinleyicisi varsa eğer bir şarkıyı arıyorum ya; tuhan ''belirsiz'' diye. elinde olan varsa bana ulaşsa ne güzel olur...

mng kargo

musteriyi magdur etme konusunda gercekten ileri derecede imtiyaz sahibi bir firma. nihilizmin radikal destekcilerindendir, ararsiniz yokturlar asla cevap vermezler, 7/24 evdesinizdir ama asla ve asla sizi bulamazlar, ne telefon ederler ne bir mesaj, ortaliktan kaybolurlar. bu gorev anlayisi ve sorumsuzlukla yok olmaya mahkum bir firmasiniz.

tipik solcu profili

herkezi yanlış yazan bir insansın sen solcuları eleştirmek neyine? epistemolojik bağlamda faşizmi bile açıklayamazsın gelip burada entelektüellikten bahsediyorsun önce bir yazım kılavuzu edin. bak bir solcudan lugatına bir katkı geliyor; herkez değil herkes.

ülke kan gölüyken meme ve futbol tartışan insan

genellikle uludağ sözlük yazarı olup vicdansız, faşist veya yobaz kategorisinde bulunan insandır

tevriz dora

annesinin kucağında katil devlet ve katil devletin katil polisiyle işbirliği sonucu hayatını kaybeden 5 yaşındaki minik kız çocuğudur. adana'da ankara katliamında ölen arkadaşlarını, abilerini, ablalarını anan annesinin yanında halka açılan ateş sonucu kafasına mermi isabet ederek öldürüldü. katil polis, katil devlet, katil akp.

11 ekim 2015 adana polis terörü

11 Ekim 2015 pazar günü gecesi ankara katliamını protesto etmek isteyen halkın üzerine polis ateş açtı. açılan ateş sonucu annesinin kucağında olan 5 yaşındaki tevriz dora polis kurşunuyla hayatını kaybetti. savcı ortalarda yoktu. devlet ve polis neden katildir? sorusuna bunlardan iyi cevap var mı?

sosyalizmin kızıl şafağında titreyen bozkurt

bozkurt moğol kışına alışıktır özellikle, titremez arkasına bakmadan kaçar. *

sosyalizmin kızıl şafağında titreyen bozkurt

sosyalizmi bildiğini iddia edip konu kürt sorununa gelince r yapmaktan kaçınmayan, anında ülkücü/türkçülerle aynı görüşe sahip olan insanlar kesin olarak sosyalizmi kitaplardan okumuş fakat özümseyememiş. aziz nesin pkk kurulduğundan beri kürt haklarından bahsetmiş, kürt sorununa duyarlı bir şekilde yaklaşmış ve bu konuda milliyetçiliğe kayan kemalist cepheyi ve vatanseverlik adı altında şovenizm sergileyen kitleleri eleştirmiştir.

materyalizm eşyaya tapmak değil, pozitivist bir bakış açısı, bilimsel bir kuramdır. materyalizmin ne olduğunu bilmeyen, sosyalizmle komünizmin epistemolojik anlamda ayrımını yapamayan insanların gelip de atıp tutması çok şaşırtıcı.

yazarların gıcık olduğu yazarlar

oğuz atay.

gelmiş geçmiş en karizmatik kitap karakteri

martin eden.

ütopya bahadır

Çok tatlıdır, doğal bir komikliği vardır. Özgün, yaratıcı ve eğlencelidir.

atatürk ün korumasız gezmesi

mustafa kemal'in korumaları vardır. en bilineni de topal osman'dır. bu kemalistlerin referansları neden hep kendi vücutlarında oluyor acaba.

kürtçe

yaklaşık 40 milyon kişinin anlaştığı, aracılığıyla şiir yazılan bir şey nasıl aslında yoktur? şu an oturduğunuz sandalyeye bakın yoksa nasıl oturuyorsunuz? yoksa nasıl konuşuyorlar?

dünyada birbirinden etkilenmemiş dil olmadığı gibi, birbirinden doğan yüzlerce dil vardır hevaller

şehit aileleri

şehitlik nedir? kimlere denir? daha şehitliğin tanımını bilmiyorsunuz haybeye konuşuyorsunuz.

terörün bitmesi ve iç savaşın başlaması

30 yıldır yaşanan dış savaş mıydı?

pkk ve bdp nin türkiye de yaymak istediği hava

''kaos varmış görüntüsü''
her gün türk ve kürt gençleri ölüyorken kaos yok mu? savaş naraları atıp toplu katliamlardan söz edilen bir ülkede kaos yoktur huzur vardır, evet barış vardır, özgürlük vardır, mis gibidir. hep pis bu bdp'liler zaten, küçükken de oynarken topunuzu alıp götürürdü bu bdpliler değil mi, tü-kaka onlara.

sözlükteki sağcıların eleştiri kültürü

eleştiri sözcüğünün anlamını hakaret zannedenlerdir. kadınların cinsel organlarını ve kendilerinin vücutlarında kullandığı belden aşağıdaki tek kafayı eline alıp, aynı düşünce zemininde olmayanların annelerine küfür ederler, cinsel ilişkiye girerler. faşist zihniyetleri her alandadır, saldırgan, homofobik ve cinsiyetçidirler. kuduz aşısı gibi bir şeyler üretmeli bilim insanları bu faşistlere ki akan salyalarıyla kadınları ve barışçıları rahat bıraksınlar.

sarilaci

devlet eliyle haber yapan türk medyalarından, kürt analarının ağıtlarını, oğlunu kaybetmiş bir ananın acısı içinde 'barış istiyoruz,bu savaş bitsin yeter' diyen kürt analarını izleyemiyorsun tabii o yüzden bu yorumları yapman doğal. oğullarını kaybeden ve acı içinde olan yalnızca türk anneleri değil kürt anneleri de. buna rağmen türk annelere karşın yalnızca kürt anaları yeter diye bağırabiliyor ve türk analarını da anladığını söyleyebiliyor; http://www.emekdunyasi.net/konu/baris-anneleri